About us Bibliography Traditional bell ringing Bell ringers

CAMPANERS D'ESLIDA - Encontre Campaners Valencians a Eslida (21-10-2017)

Encontre Campaners Valencians a Eslida (21-10-2017)

Amics campaners i campaneres:

Agarrant el testic de l’any passat a Moixent, per preparar per enguany el XXIII ENCONTRE DE CAMPANERS, els “Campaners d’Eslida”, les campanes i la Parroquia de El Salvador, vos rebran i acolliran, el proper 21 D’OCTUBRE.

Quedem tots convocats, per eixe dia, a la plaça de l’església a les deu menys quart del matí per, després, al voltant de les deu, al temple parroquial, començar la presentació-reunió-xarrada-exposició on cada grup, com sempre, podrà exposar les seues activitats, projectes, necessitats, i sugeriments: es dir, seguirem fent i compartint “afició i vocació”.


Gravació de les presentacions dels diversos grups de campaners presents

Finalitzada esta activitat, visitarem el campanar parroquial, on podrem vore i escoltar les dos campanes (Santa Bàrbara del 1686 i Sant Vicent Ferrer del 1778). Interpretarem el “Senyal de Revoltejar” i “revoltejarem” per anunciar “L’ENCONTRE DE CAMPANERS” i, al matèix temps, la Solemnitat “recuperada” del co-patró del poble Sant Rafel Arcàngel que la comunitat parroquial celebrarà l’endemà. A més, abans de revoltejar, si algú de vosaltres vol interpretar algún toc propi, podrà fer-ho, tenint en compte que “soles comptem amb dos campanes”.


Cridar a Campaners - Campaners de l'Alqueria de la Comtessa

Toc de Missa Major - Campaners de Benirredrà


Repique de Fiesta Mayor - F. Xavier MARTÍN


Repique de Misa I - Francesc LLOP i BAYO


Senyal de Revoltejar - Campaners d'Eslida


Alçar i Revoltejar - Campaners d'Eslida

Acabada la visita al campanar i campanes, anirem a dinar, al “Bar Paquita”: el preu del dinar queda en 16€ per persona, import que podreu fer efectiu el mateix dia.

Per confirmar la vostra assistència dient els que veniu de cada lloc i, a més, els que vos quedareu a dinar, podreu fer-ho enviant un correu electrònic a: voltacampanes@yahoo.es, cridar o enviar un whatssap al 635838463, amb data límit del 14 d’octubre per poder avisar amb temps al lloc on hem de dinar.

Esperant rebre les vostre confirmacions d’assistència, ens veiem el proper 21 D’OCTUBRE, a Eslida.

P.D.- si eixe dia, voleu accedir amb vehícle, dalt a la plaça del ajuntament, caldrà que, quan entreu al poble, venint des d’Artana, seguiu la carretera direcció a Xòva.

CAMPANERS D'ESLIDA (22-07-2017)

Europe is ringing Friday 7th of October 2022 - eliseo@eliseomr.com