About us Bibliography Traditional bell ringing Bell ringers
Vídeo 1594
VídeoTo download the video
Bell tower Parròquia de Santa Maria Magdalena
Person COLLA DE CAMPANERS DE LA VALL BLANCA
Ringings L'Olleria rep el XXIV Aplec de Campaners Valencians
Video COMARCAL TV
Date 22-11-2018
Duration 02:52
Remarks

Es van donar cita campaners vinguts de tota la Comunitat que van ensenyar els tocs dels seus pobles

L’Olleria va acollir el passat dissabte el XXIV Aplec de Campaners Valencians, on es van donar cita campaners vinguts de tota la Comunitat que van ensenyar els tocs dels seus pobles. Una celebració que coincidia amb el 23 aniversari de la reconstrucció del campanar de Loreto, els 8 anys de la restauració del conjunt de campanes de la Magdalena, els 50 anys de la campana major de les monges tancades i l’inici del procés per declarar Bé d’Interès Cultural la campana més antiga, la Santa María.
Durant la jornada els diferents col·lectius de campaners, aficionats i empreses relacionades comparteixen experiències i projectes.
En 1989 es va fer la primera trobada de campaners valencians a València, aplec que va servir per a la fundació del Gremi de Campaners per a repetir-la cada any, on s’apleguen els campaners i les associacions integrades en aquesta entitat i en la Federació de Campaners Valencians.
Una trobada que la Vall d’Albaida ja havia acollit anteriorment, a Albaida els anys 1999 i 2012, i a Ontinyent en 2009. http://www.comarcal.tv
Video HD
Europe is ringing Monday 20th of May 2024 - eliseo@eliseomr.com