About us Bibliography Traditional bell ringing Bell ringers
Vídeo 1650
VídeoTo download the video
Bell tower Parròquia de Santa Maria Magdalena
Person COLLA DE CAMPANERS DE LA VALL BLANCA
Ringings L'Olleria celebra el Dia de Sant Miquel i el Santíssim Crist de la Palma
Video COMARCAL TELEVISIÓ
Date 06-09-2018
Duration 03:55
Remarks El diumenge 2 de setembre l’Olleria viuria el segon dia de la trilogia festera amb el Dia de Sant Miquel i el Santíssim Crist de la Palma.
A les 18.00 hores de la vesprada el poble gaudiria amb l’Entrada Infantil, que tindria lloc pel recorregut de l’Entrada. Les comparses amb els seus integrants més menuts van eixir al carrer a desfilar. Uns ho feien a peu, altres en carro i fins i tot al braç dels seus pares.
Molt somrients anaven marxant al ritme de les bandes de música que els acompanyaven. El públic aplaudia en tot moment.
La filà Corda Curta també va eixir amb la seua carrossa. Un acte on també participarien els festerets i festerets infantils d’enguany.
A les 20.00 hores es faria la processó a Sant Miquel. Un acte multitudinari on participen les filaes i bandes de música, la Reina i el Fester Major Infantil 2018, els festers, els capitans i ambaixadors, la Junta Central, membres de la corporació municipal, amb la Societat Escola Musical Santa Cecília i L’Agrupació Escola Musical La Nova de l’Olleria.
Les campanes voltegen quan ix Sant Miquel al carrer i durant tota la processó.
Durant el recorregut els integrants de les comparses acompanyen la seua imatge, decorada amb flors, en silenci, on també els veïns segueixen el recorregut des de les cadires i balcons.També els festers i els festerets infantils 2018 participarien enlluernant els carrers amb ciris.
Una processó plena de devoció en el segon dia de festa a l’Olleria.
Video HD
Europe is ringing Saturday 24th of February 2024 - eliseo@eliseomr.com