About us Bibliography Traditional bell ringing Bell ringers
Vídeo 888
VídeoTo download the video
Bell tower Parròquia de l'Assumpció de Nostra Senyora
Person CAMPANERS D'ALBAIDA
Ringings Quatre-cents anys de campanar
Video COMARCAL TELEVISIÓ
Date 14-09-2015
Duration 03:54
Remarks

Albaida presenta el llibre de festes, enguany amb moltes novetats

Albaida celebra enguany el 400 aniversari del campanar i, per a celebrar-ho, s’han incorporat nombroses novetats al programa de les festes patronals i de moros i cristians, començant per la portada del llibre, que té com a motiu principal este edifici històric i religiós.
Hi ha pobles que convoquen un concurs per a la portada del llibre, però en Albaida han estimat oportú encarregar-lo i assegurar-se de representar a gust dels festers el 400 aniversari, una tasca difícil si tenim en compte que el llibre ha d’estar llest per a finals de juliol, ja que les impremtes tanquen en agost i ha d’estar a la venda en setembre.
Enguany, a més de la celebració del 400 aniversari del campanar, les festes compten amb nombroses novetats, com la gratuïtat dels concerts de Macaco, Efecto Pasillo i Maldita Nerea.
L’alcalde ja ha anunciat que pren bona nota de l’activitat dels festers d’enguany, ja que l’any que ve ell també serà fester i vol continuar amb novetats i bon treball.
Albaida comença les seues festes amb un programa ample i vistós, que culmina el dia 9 d’octubre amb l’entrada de moros i cristians.
Video HD
Europe is ringing Monday 22nd of April 2024 - eliseo@eliseomr.com