Campaners de la Catedral de València

Nous parallamps per al campanar i l’Auditori Municipal

L’Ajuntament de Benicarló, a través de l’Àrea d’Urbanisme ha instal·lat un parallamps al campanar i un altre a l’edifici que acull l’Auditori Pedro Mercader i el Conservatori Mestre Feliu. Els treballs han suposat una inversió de més d’11.000 euros.

Durant tota aquesta setmana, l’Ajuntament de Benicarló ha dut a terme els treballs d’instal·lació de parallamps en dos edificis municipals. D’una banda, al campanar s’ha retirat el parallamps existent i s’ha substituït per un de major cobertura, en compliment de la normativa vigent. Paral·lelament, s’ha construït una nova baixant de connexió a terra que comunica el parallamps amb l’elèctrode de terra.

I d’altra banda, a l’edifici que acull l’Auditori Pedro Mercader i el Conservatori Mestre Feliu s’han retirat els tres parallamps existents per un de nou de major cobertura. També s’ha construït una nova baixat de connexió a terra i s’ha incorporat un sistema de protecció interna contra sobretensions en les instal·lacions elèctriques del bar-cafeteria, Auditori i Conservatori.

Els treballs els ha dut a terme l’empresa Quibac SA «Ingesco». Els treballs han suposat una inversió d’11.335 euros (9.444 euros per a la instal·lació dels parallamps i sistema de protecció interna i 1.891 euros per als treballs d’elevació que s’han hagut de contractar per a poder executar els treballs.

BENICARLÓ

InfoMaestrat (16-12-2016)

  • Parròquia de Sant Bartomeu - BENICARLÓ: Campanes, campaners i tocs
  • BENICARLÓ: Campanes, campaners i tocs
  • Tronades i campanes: Bibliografia

    Versió completa

  • Campaners de la Catedral de València - 27-01-2022 - campanerscatedralvalencia@gmail.com