Calendari de tocs manuals de campanes desembre 2019

Calendario de toques manuales de campanas diciembre 2019

El calendari, que s'executa de manera automŕtica, calcula cada any les dates dels tocs manuals de campanes segons les festes dels dos calendaris de l'Església: el de Pasqua, que és fixe respecte a la lluna, i el de Nadal i el temps ordinari, que és fixe respecte al sol. L'adaptació ha sigut realitzada pels Campaners de la Catedral de Valčncia, membres del Gremi de Campaners Valencians, i el calendari estŕ encara en proves.

El calendario, que se ejecuta de manera automática, calcula cada ańo las fechas de los toques manuales de campanas según las fiestas de los dos calendarios de la Iglesia: el de Pascua, que es fijo según el ciclo de la luna, y el de Navidad y el tiempo ordinario, que es fijo según el ciclo del sol. La adaptación ha sido realizada por los Campaners de la Catedral de Valčncia, miembros del Gremi de Campaners Valencians, y el calendario está aún en proceso de elaboración.

datahorafestacampanarcampanertoc
15/12/201909:00III Diumenge Advent - Diumenge GaudeteCatedral de Santa Maria - VALČNCIA - COMUNITAT VALENCIANACor Dominica Blanca
15/12/201912:00III Diumenge Advent - Diumenge GaudeteCatedral de Santa Maria - VALČNCIA - COMUNITAT VALENCIANARepic
15/12/201918:00Novena de Santa LlúciaErmita de Santa Llúcia - VALČNCIA - COMUNITAT VALENCIANAVol de campanes

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALČNCIA
  Campaners de la Catedral de Valčncia
  Buscar campana, campanar, població, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  © Campaners de la Catedral de Valčncia (2019)
  campaners@hotmail.com
  : 11-12-2019
  Convertir a PDF