Sonor 910

Per a baixar la gravació
Títol Visites solidàries al campanar pel Festival de Música de Santes Creus
Autors de la documentació BOLTÀ, Adrià / VALLS RÀDIO CIUTAT
Data 17-08-2018
Duració 01:42
Classe Visites als campanars
Notes La Fundació Música Solidària va realitzar 3 concerts els dies 7, 14 i 21 de juliol al Reial Monestir de Santes Creus en el cicle anual de concerts “Festival de Música de Santes Creus”. Són unes jornades de música i solidaritat que tenen el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

En aquesta segona edició han donat els seus beneficis a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Aquesta entitat realitza tasques d’orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies alhora que fa investigació i prevenció a través de la Fundació Lliga per la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

L’Ajuntament de Valls i Magatzem del Vermut van col·laborar amb la iniciativa i qui comprava l’entrada pels concerts obtenia gratuïtament una visita al campanar de Sant Joan pel dissabte 28 de juliol al matí amb degustació de vermut Montseta. Van ser 54 participants de diferents punts del territori català dividits en dues visites.
 • Parròquia de Sant Joan Baptista - VALLS: Campanes, campaners i tocs
 • VALLS: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia
 • Gravacions de tocs
 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 23-06-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 141 Visitants: 141 Usuaris: 0