El campanar d’Esparreguera s’il·lumina de rosa contra el càncer de mama

Esparreguera commemora el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama amb la il·luminació del campanar, una taula informativa i un taller de mindfulness organitzats per l'Associació de la Dona Activa d’Esparreguera


El campanar il·luminat de color rosa - Autor: AJUNTAMENT D'ESPARREGUERA

El campanar d’Esparreguera s’il·luminarà de color rosa avui a les 8 del vespre per commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, una acció que es repetirà per segon dia consecutiu com a símbol de la lluita contra aquesta malatia. La jornada contra el càncer de mama comptarà també amb una taula informativa i un taller de mindfulness.

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer ha instal·lat, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, una taula informativa a la plaça de l’Ajuntament, on es repartiran llaços roses commemoratius de la jornada i es vendran blocs i ulleres solidàries per contribuir a la lluita contra el càncer de mama.

Les activitats continuaran dimarts 23 d’octubre a les 6 de la tarda amb un taller de mindfulness a la Casa de la Dona Activa d’Esparreguera, al carrer de l’Hospital 39, en el que els participants podran aprendre diferents tècniques de relaxació com a hàbit saludable.

AJUNTAMENT D'ESPARREGUERA

esparreguera.cat (19-10-2018)

 • ESPARREGUERA: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: usos visuals i simbòlics: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © esparreguera.cat (2018)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 26-11-2020
  Convertir a PDF