Segona Edició de la novel·la " El Guardian del Linaje"Segona Edició de la novel·la " El Guardian del Linaje" - Autor: COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT

El dia 10 de novembre de 2018, serà presentada la segona edició de la Novel·la Històrica escrita per Ricardo Montés: “El Guardian del Linaje". Aquesta novel·la ambientada en la construcció del Campanar de l'Església de l'Assumpció de Santa Maria d'Ontinyent, "El Campanar de la Vila", està rebent molt bones crítiques pels lectors, fet que ha motivat, una vegada esgotats els primers exemplars, la publicació d'una segona edició.

Per tal fet, s'ha programat per part del seu autor una Ruta Teatralitzada amb actors, pels escenaris reals de la Novel·la. La visita començarà a la Plaça de la Vila a les 11 del matí i recorrerà els carrers Cordellat, Trinitat, Plaça de Baix, Plaça Major, Regall i plaça de Sant Roc. Aquesta conclourà amb una visita a la Torre Campanar.

Els espectadors podran gaudir també del Volteig de Campanes que a les 12:00 anunciarà l'inici de les Festes de la Púrisima. Així com contemplar l'espectacular Maqueta de la Torre Campanar de 2 metres d'altura, obra de l'artista ontinyentí Bernardo Mateu Sisternes.

Per a més informació, els deixem l'enllaç de la web de la novel·la: https://www.elguardiandellinaje.com/

COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT

colladecampaners.es (10-11-2018)

 • Arxiprestal Parròquia de l'Assumpció de Santa Maria - Campanar de la Vila - ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT (ONTINYENT) : Tocs i altres activitats
 • Campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © colladecampaners.es (2018)
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 02-02-2023
  Convertir a PDF