El Campanar de Santa Maria del Pi

Des de 9,00 €

Situada just al costat de La Rambla, l’emblemàtica església de Santa Maria del Pi, juntament amb Riosta Barcelona, us conviden a descobrir la torre medieval més alta de la ciutat.

Aquesta visita us explicarà els orígens de l’església i observareu les seus elements més emblemàtics, com la rosassa –la més gran de Catalunya.

També podreu endinsar-vos en la torre de 54 metres d’alçada, conèixer la seva història i contemplar la seva imponent estructura. Des del punt més alt del campanar, amb la ciutat als teus peus, tindreu unes vistes úniques dels turons que envolten Barcelona, del port i de tots els monuments i edificis d’interès que sobresurten entre el mar de terrats que conforma la ciutat.

Què inclou la vostra reserva?:

Visita guiada. Horari: de dilluns a diumenge.

Idioma: català, castellà i castellà/anglès.

Tancat: 1/1, 6/1, 25/12 i 26/12.

Durada: 45 minuts.

Punt de trobada: porta de la basílica de Santa Maria del Pi. Plaça del Pi 7. Metro: L3 parada Liceu i L4 parada Jaume I. Bus: 14 i 59. FCC: parada Catalunya.

Visita no apta per a menors de 6 anys.

Cal presentar-se al punt de trobada 10 minuts abans de l'inici.

Validesa pel dia i hora reservats.

La visita inclou la pujada al campanar fortificat del segle XIV, de gairebé 60 metres. Us recomanem que porteu calçat còmode i càmera fotogràfica professional.

La visita al campanar no és apta per a persones amb mobilitat reduïda, ni amb malalties cardíaques, ja que no hi ha ascensor.

En cas de males condicions climatològiques el responsable de Riosta es reserva el dret d'anul·lar l'activitat per qüestions de seguretat.

En cas de suspensió de la visita un cop transcorreguda més de la meitat de la mateixa, no es retorna l'import. Les males condicions climatològiques, un cop començada l'activitat, no donen dret a devolució de l'import.

A causa d'esdeveniments litúrgics el recorregut de la visita pot variar.

BARCELONA TURISME

Barcelona Turisme (15-05-2019)

 • BARCELONA: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Barcelona Turisme (2019)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 23-10-2020
  Convertir a PDF