Inauguració i benedicció de la restauració de les campanes de Manuel

El cap de setmana del 25 i 26 de gener es realitzarà la inauguració i benedicció de la restauració de les campanes de Manuel. Organitzat per la Parròquia Santa Anna de Manuel

Per fi les campanes del nostre poble tornen a la seua casa! El dissabte dia 25 de gener, sobre les 11 del matí, completament restaurades, estaran de nou en Manuel.

I per a celebrar-ho, s’han organitzat una sèrie d'actes en els quals participaran algunes associacions locals i l'associació cultural de Campaners de la Catedral de València.

El dissabte dia 25 al voltant de les 11 del matí arribaran al poble, i des de l'entrada fins a la plaça del rector Pasqual Vidal aniran acompanyades per la Batucada Bellotada de Manuel. Es procedirà a la seua col·locació en aquesta plaça, on quedaran exposades tot el cap de setmana perquè siguen vistes per tots els veïns i veïnes de Manuel. Per la vesprada, a partir de les 16h fins les 18h, aproximadament, hi haurà taller de pintura de campanes de fang per als xiquets i xiquetes (cadascun ha de portar el seu pinzell), i demostració de tocs de campanes per als xiquets i xiquetes a càrrec de membres de l'associació cultural de Campaners de la Catedral de València.

El diumenge pel matí la colla Xacarrac acompanyada per la colla Codony, animaran la plaça amb danses i música valenciana. A les 12h es farà la benedicció de la restauració de les campanes i a continuació celebració de l'eucaristia. En acabar la missa tindrem Concert de Campanes a peu de carrer a càrrec de l'associació cultural de Campaners de la Catedral de València , junt a la banda de l'Agrupació Musical de Manuel que ens delectarà amb un xicotet concert.

El dilluns dia 27, pel matí, es procedirà a la pujada de les campanes al campanar per a la seua instal·lació i posada en marxa.

Ajuntament de Manuel (20-01-2020)

 • Parròquia de Santa Anna - MANUEL: Campanes, campaners i tocs
 • MANUEL: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (VALÈNCIA) : Tocs i altres activitats
 • Restauració de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Ajuntament de Manuel (2020)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 21-10-2021
  Convertir a PDF