COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT - Comença el 50 aniversari de la campana Faustina de l'església parroquial de Sant Carles Borromeo

Comença el 50 aniversari de la campana Faustina de l'església parroquial de Sant Carles Borromeo

L´event vindrà marcat per tota una sèrie d´actes commemoratius ja iniciats

Moments del seu bateig el 10 de febrer de 1957


La Colla de Campaners d’Ontinyent informa que ja s’han iniciat tota una sèrie d’actes entorn al 50 aniversari de la fosa i inauguració d’una de les campanes més grans de la ciutat i de les més estimades, la Faustina que va ser fosa i sufragada per la familia Simó Aynat un 26 d’octubre de 1956 i inaugurada un 10 de febrer de 1957. Ara que està restaurada des de l’any anterior amb motiu de la remodelació de la torre, hem preparat una sèrie de celebracions que no deixen de banda l’event, és per això que ahir es va procedir a la instal·lació d’un cartell lumínic gran que recorde l’event a la façana de l’església i que romandrà encès els dies festius fins passar nadal “LA FAUSTINA 50 ANYS” amb el patrocini de la regidoria d’enllumenat de l’Excm. Ajuntament d’Ontinyent conjuntament amb uns cartells que recorda les dates més simbòliques de la vida de la campana.
Per al proper 26 d’octubre es realitzaran durant tot el dia tocs especials on participarà únicament la campana Faustina i a partir del mes de novembre s’il·lustrarà a l’interior de l’església una mostra fotogràfica on és recull la vida i treball de la campana al llarg dels últims 50 anys. També s’elaboraran uns cobertors de gala per a la torre essent estrenats el dia de la festivitat de Sant Carles (4 de novembre) i instal·lats a partir de l’event els dies de major solemnitat a la parròquia. L’acte de cloenda tindrà lloc el dissabte 10 de febrer de 2007 on es realitzarà una solemne missa major per celebrar l’event, per tal acte volem comptar amb els sufragadors del bronze i estarà finalitzat amb un concert de campanes combinat amb efectes pirotècnics.

COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT
COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT (09/2006)

 • Reial Parròquia de Sant Carles Borromeu - ONTINYENT: Campanas, campaneros y toques
 • ONTINYENT: Campanas, campaneros y toques
 • ROSES ATZENETA (ATZENETA D'ALBAIDA) : Inventario de campanas
 • ROSES ATZENETA (ATZENETA D'ALBAIDA) : Intervenciones
 • Campanas (inscripciones, descripción): Bibliografía

   

 • Volver a la página anterior
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT (2006)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualización: 15-06-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 67 Visitants: 67 Usuaris: 0