L´Arquebisbe de València felicita a la Colla de Campaners d´Ontinyent i qualifica a l´entitat com una associació que acull la fe i el testimoni de les campanes

La inauguració de les noves campanes de Sant Josep, marca un abans i un després del patrimoni campaner de la ciutat que ha estat reconegut per les altes representacions religioses.

L'Arquebisbe beneïnt les noves campanes.
Les quatre campanes exposades fins el divendres 20 d'octubre

La Colla de Campaners d’Ontinyent reb personalment la felicitació i recolzament de l'excm i revd Arquebisbe de València Agustin Garcia Gasco qui ha mostrat la seua satisfacció per una entitat que creix, treballa i acull la fe i el testimoni de les campanes, així ho va fer mostrar a l'entitat ja que son diverses les ocasions en que ha visitat la llavor feta per l'associació i l'Arxiprestat d'Ontinyent. La benedicció de les noves campanes de Sant Josep ha estat un acte emotiu recordat per a la història. Al voltant d'un miler de persones acudiren a la cita on no faltà l'emotivitat expressada per cadascun dels padrinatges dels bronzes i per la parròquia de Sant Josep, emprendedora del projecte. l'1 d'octubre de 2006 serà recordat com la primera vegada que voltejaren les campanes de la parròquia més gran de la ciutat després de 53 anys de ser creada.

Per part de l'associació volem agrair de tot cor a tota la gent que ha fet possible la creació d'aquest nou campanar amb les respectives campanes amb l'interés i treball prestat per la parròquia encapçalat pel seu rector En Jose Maria Payà Mataix qui, junt amb els sufragadors dels bronzes, han possat tot l'entusiasme per fer relitzat un fet que no estava ni projectat.

COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT
COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT (01/10/2006)
 • Parròquia de Sant Josep - ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • Campanes (inscripcions, descripció): Bibliografia
 • Reparació de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © COLLA DE CAMPANERS D´ONTINYENT (2006)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 25-04-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 79 Visitants: 79 Usuaris: 0