Ajuntament de Les Useres - Les Useres restaura les seues campanes

Les Useres restaura les seues campanes

Les campanes restaurades

El dia 16 de juliol, festivitat de Ntra. Sra. del Carmen van arribar al poble les campanes, tres d'elles restaurades i altra, la més gran, totalment nova i regalada. Va anar a les 11h. quan el camió grua va entrar en la plaça del poble amb tota solemnitat. En molt poc temps van ser baixades i dipositades en la plaça sobre un xicotet pedestal recobert amb un drap roig. Durant tot el dia, per a admiració de la gent, van quedar davant de l'Ajuntament i a pocs metres de la Capella del Sant Crist de l'Agonia.

A la vesprada a les 19h. celebrem l'Eucaristia i seguidament des de l'església parroquial en processó ens dirigim a la plaça del poble per a beneir la nova campana.

En aquesta cerimònia van participar Mossen Argelio, Mossen Joaquín Barberán, Mossen Antonio Esteban i Mossen José Carlos Beltrán.

També van estar presents les autoritats locals i una nodrida participació de gent del poble. Al finalitzar l'acte, com si d'un bateig es tractés, es van llençar caramels.

Finalment s'han pujat amb corrioles les campanes a la part alta del campanar, tasca que ha resultat bastant més laboriosa a causa de l'estretor dels carrers que impossibilita que la grua puga accedir fins al mateix.

Ajuntament de Les Useres (19-07-2007)
 • LES USERES: Campanas, campaneros y toques
 • Restauración de campanas: Bibliografía

   

 • Volver a la página anterior
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Ajuntament de Les Useres (2007)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 18-04-2021
  Convertir a PDF