Morvedre en Salas Altas (Osca)

La Colla de Campaners de Morvedre viatjarà aquest cap de setmana a Salas Altas (Osca) per a prendre contacte amb el grup de campaners d'aquella zona del somontano aragonés. La iniciativa que ha sorgit dels campaners de Salas Altas, servirà per a conèixer com funcionen les colles de la Comunitat Valenciana a nivell associatiu, la seua manera de treballar i també per a que la nostra colla conega diferents tipus de tocs aliens als que fem a la nostra Comunitat.

Per a aquesta ocasió, l'ajuntament de Salas Altas correrà en les despeses del viatge, allotjament i manutenció de la colla que eixirà de Sagunt el dissabte 10 de novembre.

Campaners de Morvedre està molt motivat amb aquesta iniciativa de la que espera traure un bon profit en tots els sentits a nivell d'amistat, cultural i associatiu. Conèixer la zona i els seus tocs tradicionals, formalitzar una relació entre ambdues colles, així com fer una mostra de tocs típics de la Comunitat seran els objectius previstos en aquesta primera presa de contacte.

La Colla de Campaners de Morvedre, a més a més, està orgullosa de poder dur el nom de Morvedre més enllà de la nostra Comunitat, per la qual cosa fa d'ambaixador de Sagunt i la seua comarca, doncs acosta allà on va fora dels límits comarcals i autonòmics, més que el nom, les nostres tradicions i cultura. Per a aquesta ocasió Campaners de Morvedre durà DVD sobre alguns tocs i fullets de Turisme sobre Sagunt i la comarca per divulgar el nostre patrimoni cultural, entre altres coses, els tocs de campanes.

Campaners de Morvedre (06-11-2007)
 • SALAS ALTAS: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANEROS DE LA CANDELERA (SALAS ALTAS) : Tocs i altres activitats
 • CAMPANERS DE MORVEDRE (SAGUNT) : Tocs i altres activitats

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de Morvedre (2007)
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 09-06-2023
  Convertir a PDF