XIV Trobada de campaners

Programa d’actes amb motiu de la benedicció, restauració i ampliació del conjunt de campanes del campanar de l’Església de l’Assumpció de Santa MariaDissabte 26 de Setembre: Diumenge 27 de Setembre: Salutacions de nou, amics campaners!

En les línies anteriors teniu tot el programa d’actes previst per al proper encontre de campaners que tindrà lloc el proper 26 i 27 de setembre amb motiu de la restauració i ampliació del conjunt de campanes del campanar de la Vila d’Ontinyent.

La Colla de campaners d’Ontinyent i la Parròquia de l’Assumpció de Santa Maria vos ofereixen de forma gratuïta allotjament el dissabte per la nit per a tots aquells que ho desitgeu a la Casa d’Exercicis Espirituals situada a l’Ermita de Santa Anna, un meravellós paratge tranquil i prop de la ciutat amb un edifici amb més de 100 llits, dutxes, menjador, saló d’actes, capella, cuina... Per a gaudir d’aquest allotjament ens heu de confirmar la vostra estància i número d’assistents el més aviat possible per preparar les respectives habitacions.
Així mateix, dintre del programa d’actes, del qual comptem amb vosaltres en la seua totalitat, ens heu de confirmar de forma immediata, a la rebuda d’aquesta carta, quanta gent heu de vindre per preparar també el sopar i dinar del dissabte. Esperem que el programa siga del vostre agrat i ens agradaria comptar de cor amb la vostra presència per fer d’aquest gran esdeveniment una gran unió formada per les nostres estimades i benvolgudes campanes.

Vos esperem el proper 26 de setembre a Ontinyent!. Un gran abraç de tota la Colla de Campaners d’Ontinyent.

Colla de Campaners d´Ontinyent (26-09-2009)
 • Arxiprestal Parròquia de l'Assumpció de Santa Maria - Campanar de la Vila - ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • Aplecs, concursos, mostres de campaners: Bibliografia
 • Protecció legal campanars i campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Colla de Campaners d´Ontinyent (2009)
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 02-02-2023
  Convertir a PDF