Els Campaners d´Albaida apleguen a un acord amb l´Ajuntament i suspenen el tancament al campanar

L'Ajuntament reconeix el deute i es compromet a pagar

La Colla de Campaners d'Albaida havia anunciat que si l'Ajuntament d'Albaida no pagava el deute de 3800 € que correspon a pagar part de l'assegurança a la que els Campaners han de fer front, demà dissabte procedirien a tancar-se al campanar d'Albaida.

La mediació del Rector d'Albaida Juan José López ha segut determinant en l'acord que s'ha produït, fent de mediador entre les dos parts. “L'Ajuntament reconeix el deute d'eixos diners a la Colla de Campaners a l'acta d'acord que han signat el Rector, la Regidora de Cultura i el President de la Colla de Campaners d'Albaida. També s'ha acordat el procediment de pagament” han declarat des de la Colla.

Des de la Colla de Campaners d'Albaida es lamenta tindre que aplegar a aquestos extrems per que ens facen cas en l'Ajuntament, “esperem que la Regidora de Cultura complisca amb l'acord signat, si és així des de la Colla de Campaners d'Albaida sols ens dedicarem al que ens agrada, que és continuar amb la tradició del Volteig Manual de Campanes” han manifestat.

Agraïm des dels Campaners d'Albaida a tots els col•lectius i persones que ens han manifestat el seu suport. Aprofitem per convidar a tots els veins i veïnes i als que ens visiten en les pròximes festes, a pujar al Campanar.

Campaners d´Albaida (02-10-2009)
 • Parròquia de l'Assumpció de Nostra Senyora - ALBAIDA: Campanes, campaners i tocs
 • ALBAIDA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS D'ALBAIDA (ALBAIDA) : Tocs i altres activitats
 • Reparació de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners d'Albaida (2009)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 21-04-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 29 Visitants: 29 Usuaris: 0