X aniversari - XVI encontre de campaners

L'Alqueria de la Comtessa - 18-09-2010

Estimades Colles Campaneres

Tal com déiem en l'anterior carta ací està la invitació per al dia 18 de setembre de 2010 en que celebrarem, espere tots junts, el nostre 10 Aniversari i el XVI encontre de campaners.

Els campaners de L'Alqueria, la Parroquia de Sant Pere i Sant Pau i l'Ajuntament hen fet possible aquest esdeveniment socio-cultural amb diferents actes, que podeu vore a continuació.

Sabem i tenim amb compte que vindra gent de llunt, per això la pràctica de la programació serà de matí, i de vesprada sols quedarà dinar i lliurar uns detalls a les diferents colles participants i gent rel·lacionada amb nosaltres.

Tambe vullc dirvos que ens agradaria ens confirmareu abans del dia 6 de setembre la quantitat de gent que vindrà per a poder preparar-ho tot.

Estic segur que la programació vos agradarà molt i passarem un dia meravellòs, de campanes amb campaners i per a les campanes.

Dons bé, sols en queda per dir-vos que ens vegem el dissabte dia 18 de setembre a les 10'00 h. a la plaça Major de L'Alqueria.

Estimados amigos Campaneros

Tal como os dije en la carta anterior aquí esta la invitación para el dia 18 de septiembre del 2010 fecha en la que celebraremos, espero todos juntos nuestro Xº Aniversario y el XVIª encuentro de campaneros.

Nosotros los campaneros de L'Alqueria, la Parroquia de San Pedro y San Pablo y el Ayuntamiento hemos hecho posible este acontecimiento socio-cultural con diferentes actos que podréis ver a continuación.

Sabemos y tenemos en cuenta que vendrá gente de lejos, por tal motivo hemos puesto la mayoría de la programación por la mañana, por la tarde solo sera la comida y la entrega de unos detalles a las diferentes “collas” participantes y gente relacionada con nosotros.

También comunicaros que a ser posible nos confirmarais la cantidad de gente que asistirá para poder prepararlo todo antes del día 6 de septiembre.

Estoy seguro de que la programación sera de vuestro agrado y que pasaremos un dia maravilloso de campanas con campaneros y para las campanas.

Pues bien, solo nos queda por deciros que nos vemos el sábado 18 de septiembre a las 10'00h. a la plaza Mayor de L'Alqueria.

Programació 10 Aniversari

 • 10 h. Recepció i acollida a la plaça major de les diferents colles campaneres vingudes de tota la Comunitat Valenciana i d'altres llocs.
 • 10'30 h. anirem cap a la casa de la cultura per a inagurar l'exposició campanera amb un vi d'honor.
 • 11 h. presentació de l'acte amb les diferents colles participants i cronología d'esdeveniments dels 10 anys dels campaners de L'Alqueria.
 • 12'30 h. acompanyats pel grup de Dolçainers i Tabaleters de la Safor UPG. sortirem cap a la plaça Major i al campanar de la localitat, per a interpretar diverses albades a la nostra patrona Santa Bàrbera i a les nostres campanes.
 • En acabar les albades, els campaners de L'Alqueria realitzaran l'emblemàtic vol: “les dones fan olla”, donant pas a totes les colles que ho desitgen intentar, o bé fer el vol de l'olla, el seu propi o un repic de la seua localitat.
 • De nou amb la música del tabal i la dolçaina surtirem cap al saló multiusos per a degustar un dinar gastronòmic de la nostra comarca.
 • En acabar el dinar els campaners de L'Alqueria agrairan i faran el reconeixement a totes les colles participants donant fi així al 10 Aniversari de l'Associació campaners de L'Alqueria de la Comtessa i al XVI encontre de Campaners.

Programación Xº Aniversario

 • 10h. Recepción y acogida de las diferentes asociaciones de campaneros en la Plaza mayor.
 • 10'30h. Saldremos dirección a la casa de la cultura para inaugurar la exposición campanera con un vino de honor.
 • 11h. Presentación del acto con las diferentes asociaciones participantes y cronología de los 10 años de los campaneros de L'Alqueria.
 • 12'30h. con la música de la dulzaina y el tabalet partiremos dirección a la plaza Mayor y la torre campanario para cantarle unas canciones a nuestra patrona Santa Barbara y a las campanas de la localidad.
 • En acabar dicha actuación los campaneros de la localidad efectuaran el volteo de campanas “les dones fan olla”, seguidamente el resto de campaneros que lo deseen podrán intentar tocar “l'olla” o cualquier toque de su población.
 • Nuevamente acompañados con la música nos trasladaremos a la sala multiusos donde podremos degustar una comida gastronómica de la comarca.
 • En acabar la comida los campaneros de L'Alqueria agradecerán a los campaneros asistentes a dicho acto dando fin al 10º Aniversario de los campaneros de L'Alqueria de la Comtessa i al XVI Encuentro de campaneros.

COLLA DE CAMPANERS DE L'ALQUERIA DE LA COMTESSA

campaner-alk@hotmail.es
686 602 852

Colla de Campaners de L'Alqueria de la Comtessa (18-09-2010)

 • L'ALQUERIA DE LA COMTESSA: Campanes, campaners i tocs
 • Aplecs, concursos, mostres de campaners: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Colla de Campaners de L'Alqueria de la Comtessa (2010)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 09-05-2021
  Convertir a PDF