Es reobrin les visites del Campanar de la Vila


La Colla de Campaners d’Ontinyent en col·laboració amb la parròquia de Santa Maria, informen que, des del passat diumenge 26 de setembre, s’han reprès les visites guiades al campanar de la Vila Com era habitual continuaran sent els diumenges, a les 10’30 hores a la Plaça de la Vila (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla de Campaners d’Ontinyent.

* Les visites duraran al voltant d’una hora finalitzant abans que s’inicie la missa de les dotze. El calendari per al que queda d’aquest any es el següent:

* Octubre dies: 3, 10, 24 i 31

* Novembre: 7

* Desembre: 12, 19 i 26

Com sempre la visita començarà a la porta de l’Església i s’anirà ascendint per la torre, visitant la sala on esta exposada la maquinaria del rellotge, la sala de campanes (on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb les que compta el campanar, a més de les trebanelles), la balustrada i el remat amb la campana del Rellotge, Rauxa o Foc (fosa al 1563), finalment i per aquells que no patisquen de vertigen s’ascendirà fins la cúpula de ferro.

Es recorda igualment que els menors de 12 anys sempre hi aniran acompanyats i baix la responsabilitat dels seus pares o tutors, i que en cas de pluja intensa o fort vent, les visites quedaran automàticament suspeses.

Cal incidir que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

Per últim recordar que aquells grups que ho desitgen poder concertar visites fora del’horari una vegada consultat amb el Plebà i confirmada la disponibilitat dels campaners.

COLLA DE CAMPANERS DONTINYENT

(26-09-2010)

 • Arxiprestal Parròquia de l'Assumpció de Santa Maria - Campanar de la Vila - ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • Protecció legal campanars i campanes: Bibliografia
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 02-02-2023
  Convertir a PDF