Comunicat dels Campaners de Sant Feliu de Llobregat reprenent la seua activitat

Catedral Parròquia de Sant Llorenç

Plaça de la Vila, 2b, 08980 Sant Feliu de Llobregat


La Colla de Campaners de la Seu de Sant Feliu de Llobregat ens vam reunir el 17 de setembre de 2011 amb el Sr. Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés Soriano, i amb el Sr. Rector de la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç, Francesc Tirado, decidint de mutu acord reprendre la nostra activitat com a colla de campaners.

Després d’exposar els fets ocorreguts per la retirada de la Senyera el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es va clarificar que “el Bisbat de Sant Feliu com a tal en cap moment va donar aquesta ordre” i que, d’ara endavant, per les diades assenyalades continuarem tocant les campanes de la Seu i col·locant la Senyera mentre no tinguem confeccionats els domassos, tal com teníem planificat abans d’aquests fets.

Agraïm molt sincerament el suport expressat per les diferents colles de campaners, la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat, altres ciutats i pobles del nostre País i molt especialment a la comunitat parroquial de Sant Llorenç.

Esperem retrobar-nos a les Festes de Tardor i poder gaudir del volteig de la Rarímia, celebrant la festivitat del nostre compatró, Sant Rarimi.

Campaners de Sant Feliu de Llobregat (20-09-2011)
 • Catedral de Sant Llorenç - SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • SANT FELIU DE LLOBREGAT: Campanes, campaners i tocs
 • Reparació de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de Sant Feliu de Llobregat (2011)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  : 03-07-2022
  Convertir a PDF