17ª Trobada de Campaners - 40 Aniversari tocs manuals en la torre del Patriarca

Benvolguts campaners:

Els Campaners de la Catedral de València us conviden a la 17ª Trobada de Campaners de la Comunitat Valenciana a la ciutat de València, al Col·legi del Corpus Christi (Església del Patriarca).

En 2011 es celebra el 40 aniversari dels Campaners del Patriarca, origen i nucli primer del Gremi de Campaners Valencians i posteriorment dels Campaners de la Catedral de València, i amb aquest motiu proposem la celebració de l'encontre anual el 22 d'octubre, dissabte, a partir de les 10 hores del matí.

Com és habitual cada colla mostrarà la seua activitat, novetats, projectes i inquietuds, podent exposar un vídeo o presentació de duració màxima de 5 minuts.

El programa aproximat serà com es detalla a continuació:

Us preguem que ho comuniqueu als membres de la vostra colla i comenceu a confirmar la vostra assistència. Podeu contactar amb nosaltres a la nostra adreça electrònica: campaners@hotmail.com.

Salutacions,

Campaners de la Catedral de València
Queridos campaneros:

Los Campaners de la Catedral de València os invitan al 17 Encuentro de Campaneros de la Comunidad Valenciana en la ciudad de València, en el Colegio del Corpus Christi (Iglesia del Patriarca).

En 2011 se celebra el 40 aniversario de los Campaners del Patriarca, origen y núcleo del Gremi de Campaners Valencians primero y posteriormente de los Campaners de la Catedral de València, y con este motivo proponemos la celebración del encuentro anual el 22 de octubre, sábado, a partir de las 10 de la mañana.

Como es habitual cada grupo de campaneros podrá mostrar su actividad, novedades, proyectos e inquietudes, pudiendo exponer un vídeo o presentación de duración máxima de 5 minutos.

El programa aproximado será como se detalla a continuación:

Os rogamos que lo comuniquéis a los miembros de vuestros grupos de campaneros y comencéis a confirmarnos vuestra asistencia. Podéis contactar con nosotros a nuestra dirección electrónica campaners@hotmail.com.

Saludos,

Campaners de la Catedral de València

CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (22-09-2011)
 • Real Col·legi Seminari de Corpus Christi (Torre del Patriarca) - VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (VALÈNCIA) : Tocs i altres activitats
 • Aplecs, concursos, mostres de campaners: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2011)
  campaners@hotmail.com
  : 19-10-2021
  Convertir a PDF