BERTRAN, Rosa M. - El campanar de Creixell

El campanar de Creixell

Benvolguts amics i amigues, estem intentant restaurar el nostre campanar, obra de l’arquitecte tarragoní Josep Maria Jujol (insigne deixeble de Gaudí) que estava en un estat lamentable de degradació.

Si entreu al web www.latahonacultural.com/es/proyecto/6, tindreu més informació. És una web de microfinançament, que a molts altres indrets funciona, sobretot en casos com el nostre; així, amb moltes petites aportacions s’obté un bon resultat. Es poden donar des de 5 euros fins al que bonament es pugui, i si no aconseguim en 40 dies el que ens cal no us faran el càrrec.

Si us plau, doneu-me un cop de mà, en aquest moment sóc la presidenta de la Fundació per l’arranjament del campanar. Estic convençuda que entre tots, i sobretot els qui estimeu el nostre país i el nostre patrimoni cultural, farem possible el nostre projecte. Penseu que durant segles el campanar de Creixell era per als pescadors de la nostra costa un referent de tornar a port sans i estalvis.

Entreu a la web i n’obtindreu més detalls. Ja només resten 35 dies. Quan tinguem dalt de tot la nostra girola amb el lleó i la creu obra del nostre insigne Jujol, farem una convocatòria per celebrar-ho com cal.

BERTRAN, Rosa M.

Diari de Tarragona (28-01-2012)

 • CREIXELL: Campanas, campaneros y toques
 • Restauración de campanarios: Bibliografía

   

 • Volver a la página anterior
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Diari de Tarragona (2012)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 26-11-2020
  Convertir a PDF