Nova temporada de visites de posta de sol al Campanar de Santa Maria


Les visites guiades al campanar de Santa Maria són ja un clàssic de l‘inici d‘estiu

El proper dissabte 2 de juny el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès posa en marxa, un any més, la temporada de visites que es perllongarà durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, tots els dissabtes a la tarda de la mà dels professionals de l‘empresa de serveis culturals Tríade.

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral per traslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici: la sala de l'Àngel Penell, la sala on habitaven els monjos responsables dels tocs de les campanes i que actualment ocupa un rellotge d'engranatges de l'any 1929, la sala de les campanes religioses i al final la terrassa i sala de les campanyes horàries. Un cop s'arriba a dalt el visitant podrà albirar, des de cinquanta-dos metres d'alçada, una de les millors panoràmiques de Vilafranca i de la comarca del Penedès, on se servirà una degustació de vi o cava de la DO Penedès mentre es pot gaudir de la posta de sol.

Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre. Durant el mes de juny seran a 2/4 de 9 del vespre, el mes de juliol les visites començaran també a 2/4 de 9 del vespre, l'agost a les 20 hores i el setembre s'avançaran les visites una hora i començaran a les 19 hores.

Per gaudir de les visites guiades de posta de sol cal fer una reserva prèvia de la visita, ja que els grups seran com a màxim de 20 persones. El preu és de 5 euros per persona i els tickets s'hauran de recollir a l'Oficina Municipal de Turisme als baixos de la Casa de la Vila, telèfon 93 818 12 54 o a turisme@vilafranca.org.

PATRONAT MUNICIPAL DE COMERÇ I TURISME

Ajuntament de Vilafranca del Penedès (30-05-2012)

 • VILAFRANCA DEL PENEDÈS: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Ajuntament de Vilafranca del Penedès (2012)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 13-06-2021
  Convertir a PDF