Oci, gastronomia i cultura dissabte a la nit a Ontinyent amb la “Nit Oberta”

Els comerços d’Ontinyent obriran en la nit d’aquest dissabte 19 d’octubre fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una vetllada organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Comerciants Comerç IN per dinamitzar l’activitat comercial urbana.El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el President de Comerç IN, Rafael Vaello, i la Gerent de l’Associació, Amparo Boscà, presentaven hui el programa previst per a esta jornada, a la qual els establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00 a 01:30 hores, mentre complementàriament s’organitzen activitats d’oci, culturals i gastronòmiques.

Joan Sanchis destacava en l’acte de presentació la importància de dur a terme activitats com aquesta, “que estan convertint Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana”, tal com ha constatat la Direcció General de Comerç al seu informe sobre el foment de la innovació comercial a la Comunitat Valenciana. Sanchis destacava els beneficis directes i indirectes en la promoció de l’economia local, i en l’efecte d’atracció que es genera per als visitants de les comarques veïnes.

Des de Comerç IN, Rafa Vaello i Amparo Boscà, explicaven que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, desfilades, còctels, música en directe, menjar i dolços.

Enguany s’han afegit també altres entitats com el Gremi de Forners, que oferirà degustacions en un stand al Carrer Martínez Valls; Caixa Ontinyent, que oferirà la possibilitat de visitar gratuïtament l’exposició “El Mundo de los Niños” al seu Centre Cultural; el Museu Fester, que obrirà les seues portes; o la Colla de Campaners, que oferirà visites guiades a la torre del Campanar de Santa María de 23:00 a 01:00. A més a més, la Regidoria de Cultura col·labora obrint la Casa de Cultura en horari especial per permetre visitar l’exposició “Guerra i Oblit” al Carrer Major; i des de les 21:00 i fins la 1:30 hi haurà “deejays” repartits per tota la ciutat, als carrers Martínez Valls, Carrer Major, Furs, Francisco Cerdà i José Simó Marín.

Rafael Vaello apuntava que enguany, com a novetat, es sortejarà una targeta IN carregada amb 100 euros entre aquells que realitzen compres esta nit en establiments adherits, afegint que la previsió meteorològica és bona “i no hi haurà excuses per a no eixir al carrer en una nit molt atractiva”. Vaello agraïa el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava que amb el treball “diari, setmanal, mensual i anual” del consistori i dels comerciants que composen l’associació, “traguem endavant accions com aquesta per a afavorir l’activitat a la ciutat”. Joan Sanchis també posava de relleu “l’esforç de tots i totes, Ajuntament, Consell Econòmic i Social, comerciants i associacions per fer d’Ontinyent una ciutat atractiva i dinàmica”, concloïa el regidor.

Ajuntament d'Ontinyent (16-10-2013)

 • ONTINYENT: Campanes, campaners i tocs
 • COLLA DE CAMPANERS D'ONTINYENT (ONTINYENT) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Ajuntament d'Ontinyent (2013)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 11-04-2021
  Convertir a PDF