El Teatre-Auditori 'desplega' Victòria dels Àngels al campanar del Monestir

Un pòster de la soprano Victòria dels Àngels penja des d'aquest dijous del campanar del Monestir. Aquesta iniciativa coincideix amb el vintè aniversari del Teatre-Auditori i amb les dues dècades que fa de l'actuació de la cantant a Sant Cugat.

La pancarta presideix el campanar del Monestir - Autor: CUGAT.CAT
La pancarta presideix el campanar del Monestir - Autor: CUGAT.CAT

El cartell que s'ha desplegat aquest dijous, forma part de les diverses exposicions fotogràfiques que ha organitzat el Teatre-Auditori en diversos punts emblemàtics de la ciutat en l'any del seu vintè aniversari.

La presidenta de la fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, s'ha mostrat satisfeta per la iniciativa i ha ressaltat que es tracta d'una acció molt adequada perquè coincideix en l'any que la cantant hagués complert 90 anys.

Helena Mora
Penso que és una iniciativa molt adequada perquè aquest any seria el seu 90è aniversari. És una consigna, Victòria l'ha fet més grossa que l'alçada del campanar.
Xavier Escura
Ja són 20 anys des que Victòria dels Àngels va actuar aquí. Hem fet extensiva aquesta mostra dels 20 anys del Teatre-Auditori a diferents indrets de la ciutat
.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha manifestat que aquest homenatge correspon a les dues dècades que fa que la soprano va cantar a la ciutat, i posar de manifest l'arrelament que va tenir Victòria dels Àngels amb la ciutat.

El pòster que protagonitza Victòria dels Àngels penjarà fins a finals de mes al campanar el Monestir.

CUGAT.CAT

CUGAT.CAT (03-10-2013)

 • SANT CUGAT DEL VALLÈS: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: usos visuals i simbòlics: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © CUGAT.CAT (2013)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 26-11-2020
  Convertir a PDF