Es farà una cronoescalada al campanar de Santa Maria de Vilafranca


El quintet administrador de la festa major organitza enguany una cronoescalada al campanar de la basílica de Santa Maria, complementària a la cursa de Sant Fèlix. Les dues carreres es faran el dissabte 23 d’agost.

La crono al campanar començarà a les 6 de la tarda i està limitada a un màxim de 60 corredors, que aniran pujant d’un en un; quan se n’acumulin vint a dalt, baixaran tots i en pujaran d’un en un vint més. Tant la Parròquia com l’Ajuntament han donat permís a aquesta original cursa, que es fa en un edifici que és de patrimoni històric; els administradors argumenten, a més, que les escales estan arreglades, de manera que no es malmetrà patrimoni.

Pel que fa a la cursa de Sant Fèlix, de dos o quatre quilòmetres, serà en acabar goigs. Al final de les dues carreres, hi haurà una botifarrada popular per a tots els atletes i oberta a tothom. La inscripció a les curses, al preu de 8 euros, es pot fer al web dels administradors, al seu local els divendres de 2/4 de 9 a les 10 del vespre o a la parada del mercat dels dissabtes.

LA FURA.CAT

lafura.cat (15-07-2014)

 • Basílica parroquial de Santa Maria - VILAFRANCA DEL PENEDÈS: Campanes, campaners i tocs
 • VILAFRANCA DEL PENEDÈS: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: usos visuals i simbòlics: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © lafura.cat (2014)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 15-07-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 23 Visitants: 22 Usuaris: 1 - francesc