CORREDORS.CAT - 3a Cursa de Sant Fèlix i Cronoescalada al Campanar. Vilafranca del Penedès

3a Cursa de Sant Fèlix i Cronoescalada al Campanar. Vilafranca del Penedès

Enguany celebrem la 3a edició de la Cursa de Sant Fèlix el proper dissabte 23 d'agost a les 21,30h del vespre, després de Goigs. Us emplacem a tots i totes a tornar-hi a participar per gaudir d'una jornada festiva i donar suport a la Festa Major de Vilafranca que començarà pocs dies després. Com bé sabeu el recorregut és de 2 o 4 quilòmetres (podeu triar fer una volta o dues) i correspon als carrers per on passa la processó el dia de Sant Fèlix. Podran participar tant adults com infants tots alhora, corrent o bé caminant...fins i tot es pot fer amb cotxet!! Una cursa per tant familiar, de caire festiu i solidari amb la Festa Major.

Com a novetat d'aquest 2014 també hem organitzat una Cronoescalada al Campanar de Santa Maria, que té un límit de 60 participants i que serà a les 6 de la tarda del mateix dia. Tant la Cursa com la Cronoescalada tenen un cost de 8 euros cadascuna i permetrà a tots els participants gaudir d'un sopar entaulats a la Plaça de la Vila (botifarra, pa, cervesa, vi etc.) un cop s'acabi la jornada.

Les inscripcions poden formular-se al següent enllaç web:

http://www.festamajorvilafranca.cat/cursa.html

També us podeu adreçar personalment a la "parada" que posem els administradors cada dissabte de 10 a 14h davant de l'Ajuntament o bé cada vespre venir al nostre nou local (c/Cort) al costat de l'Ajuntament a l'antiga oficina de Turisme.

Moltes gràcies per la vostra atenció, us esperem el proper 23 d'agost a Vilafranca amb ganes de passar-ho bé i de col·laborar amb La Més Típica!!!

CORREDORS.CAT

corredors.cat (07-08-2014)

 • Basílica parroquial de Santa Maria - VILAFRANCA DEL PENEDÈS: Campanas, campaneros y toques
 • VILAFRANCA DEL PENEDÈS: Campanas, campaneros y toques
 • Visitas a campanarios: Bibliografía

   

 • Volver a la página anterior
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © corredors.cat (2014)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualización: 15-07-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 30 Visitants: 30 Usuaris: 0