Nova jornada de visites guiades a l’orgue i el campanar de Santa Maria

La Basílica se suma així a les Jornades Europees del Patrimoni

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni i amb la intenció de fer conèixer el patrimoni artístic de la basílica, el Museu Arxiu organitza per dissabte 27 de setembre, matí i tarda, vuit visites guiades al campanar i l’orgue. Amb explicació de campaners i organistes, es podrà veure la ciutat des del campanar, conèixer el funcionament de les campanes i de l’orgue monumental.

Els grups sortiran cada mitja hora, tindran un màxim de 20 persones i cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Mataró o a peu de campanar a partir de les onze del matí del mateix dissabte. També hi haurà portes obertes a la capella dels Dolors i a la secció de les Santes del Museu Arxiu, visites circumscrites a dissabte a la tarda, entre sis i vuit.

Jornades del Patrimoni

Les Jornades Europees del patrimoni són una iniciativa del Consell d’Europa. A Mataró, col·laboren en l’organització d’aquestes visites el Museu Arxiu de Santa Maria, la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, la parròquia de Santa Maria, el grup de Campaners i el grup d’organistes de la Basílica de Santa Maria.

REDACCIÓ

Tot Mataró (26-09-2014)

 • Basílica Parroquial de Santa Maria - MATARÓ: Campanes, campaners i tocs
 • MATARÓ: Campanes, campaners i tocs
 • GRUP DE CAMPANERS DE SANTA MARIA (MATARÓ) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Tot Mataró (2014)
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 27-10-2021
  Convertir a PDF