El Campanar de Navarcles rebrà visites guiades

Es tracta d'una figura arquitectònica construïda l'any 1697

A finals del segle XVII, la població de Navarcles va créixer amb escreix. Es va decidir ampliar-ne l'església i construir un campanar al seu costat, que es va coronar l'any 1696. Es tracta d'un edifici que es divisa des de tots els racons de la vila i que té unes vistes excel·lents sobre el monestir de Sant Benet de Bages i sobre el pla de la comarca en general.

És per això que des del consistori s'ha decidit oferir visites guiades al campanar els dissabtes i els diumenges. L'horari d'hivern serà els dissabtes de quatre a dos quarts de sis de la tarda i els diumenges, de dotze a dos quarts de dues del migdia. La visita es pot concertar per telèfon (609 137 847), per correu electrònic (campanarnavarcles@gmail.com) o de la forma més tradicional: esperant a l'obertura de portes davant l'escala de l'església.

Arribar-hi des de Món Sant Benet

Els visitants a Món Sant Benet poden arribar fins el campanar seguint els codis QR que trobaran després de la sortida del monestir, al Pont de Sant Benet, plaça Clavé, plaça de la Vila i església. En aquests codis QR s'explica la història de cada indret. D'aquesta manera els visitants a Món Sant Benet poden veure el monestir des d'una perspectiva totalment diferent.

El preu de la visita és de 2 Euros (menys de 8 anys gratuït). Als visitants se'ls hi regalarà un retallable del campanar.

REDACCIÓ

Manresainfo.cat (11-11-2014)

 • Parròquia de Santa Maria - NAVARCLES: Campanes, campaners i tocs
 • NAVARCLES: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Manresainfo.cat (2014)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 28-11-2022
  Convertir a PDF