Creen un tiquet conjunt per visitar el campanar de la Catedral de Vic, el Museu Episcopal i Sant Pere de Casserres

Tot i que aquest producte turístic està pensat per un dia (amb la possibilitat de dinar al monestir) també es preveu la possibilitat de fer-se com una activitat matinal, fent només la visita al campanar i al museu.

Nota de premsa del Museu Episcopal de Vic

Nova oferta turística per descobrir l'Osona medieval

S'ha creat un tiquet conjunt per facilitar als grups que visitin el campanar de la Catedral, el Museu Episcopal i el monestir de Sant Pere de Casserres

Osona vol posar en valor el seu patrimoni medieval com a reclam turístic. Amb aquest objectiu, Osona Turisme, el Consell Comarcal d'Osona i el Museu Episcopal de Vic han estrenat un tiquet conjunt que sota el nom «Visió romànica» vol facilitar a grups, associacions i col·lectius visitar tres d'aquests elements medievals més singulars de la comarca amb un únic tiquet. Amb aquesta iniciativa s'ofereix als grups, l'opció de descobrir alguns dels elements més singulars de l'Osona Medieval com el Museu Episcopal de Vic, el mític campanar romànic de la Catedral de Vic i el monestir de Sant Pere de Casserres, situat a les Masies de Roda. Tot i que aquest producte turístic està pensat per un dia (amb la possibilitat de dinar al monestir) també es preveu la possibilitat de fer-se com una activitat matinal, fent només la visita al campanar i al museu.

La iniciativa planteja descobrir als grups el campanar de la Catedral de Vic, un dels pocs elements romànics que es conserven d'aquest temple. Impulsat per l’abat Oliba aquest campanar llombard de sis pisos i 46 metres d’alçada és un excel·lent mirador de la ciutat i de la Plana de Vic. A pocs metres, el visitant pot conèixer la col·lecció d'art medieval del Museu Episcopal de Vic de la que destaquen les col·leccions de pintura i escultura de les èpoques romànica i gòtica. La visita es tanca al Monestir de Sant Pere de Casserres, un dels monuments més excepcionals de l’arquitectura catalana del segle XI. A més del seu valor patrimonial, aquest antic monestir benedictí està situat en un indret meravellós, en un dels meandres més espectaculars del riu Ter, a les portes del pantà de Sau.

Aquest nou producte es va presentar recentment a Barcelona. Aquest passat cap de setmana un grup de periodistes francesos van participar en un Fam Trip de presentació d'aquesta nova oferta, organitzat per Osona Turisme. Aquells agents turístics, associacions i grups (amb un mínim de 15 persones) que estiguin interessats en la «Visió romànica» poden contactar al telèfon 938869360 o al correu reserves@museuepiscopalvic.com.

Visió romànica.

Descobreix el Museu Episcopal de Vic, el campanar romànic de la Catedral i el monestir de Sant Pere de Casserres (Grups de mínim 15 persones).

MUSEU EPISCOPAL DE VIC

El 9 Nou (15-06-2015)

 • Catedral de Sant Pere - VIC: Campanes, campaners i tocs
 • VIC: Campanes, campaners i tocs
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © El 9 Nou (2015)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 12-06-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 102 Visitants: 102 Usuaris: 0