Del 17 al 21 d'agost visites al Campanar de Moixent

Visites al Campanar de Moixent - Autor: CAMPANERS DE MOIXENT
Visites al Campanar de Moixent - Autor: CAMPANERS DE MOIXENT

Anem ja per la huitava edició de les Visites Guiades al Campanar, un servici que oferim en la Setmana de Festes Patronals dedicades al Santíssism Crist del Mont Calvari i les Santes Relíquies.

Aquest any els dies de la visita son del Dilluns 17 al divendres 21 d’agost, cada dia de 17:30 a 18:30 hores.

Un oportunitat per a moixentins i forasters de pujar al Campanar i seguir l’explicació dels campaners sobre cada una de les huit campanes i la matraca, aixi com alguns toos que es realitzen. Visita animada amb comentaris i observacions, tot i que per als Campaners es algo fatigos pujar i baixar tantes vegades a la Sala de les Campanes, ens comensa la satisfacció de comprovar l’interes que mostren els visitans al realitzar la visita. Procuren fer-se fotografies, de fer sonar alguna campana i alguns videos per a reviure “l’aventura” viscuda.

El cartell d'enguany ha sigut elaborat pel campaner d'Atzeneta Isaac Montell seguint algunes indicacions de Felipe, on l'apareixen tres fotografies sobre l'entrada al campanar, algunes peces que es poden veure en la base del campanar (entre ells la imatge de la Patrona dels Campaners) i la primera impressió en arribar als últims escalons abans d'accedir a la Sala de les Campanes, veient els bronzes.

Campaners de Moixent, vos acollirem a l’entrada del Temple Parroquial, per a la visita que és gratuita, no cal concertar visita (com algunes persones ja ens han preguntat).

Si sents curiositat o interes, durant tota la setmana de festes pots pujar al campanar. No conve deixar-ho a ultima hora.

CAMPANERS DE MOIXENT

Campaners de Moixent (09-08-2015)

 • MOIXENT: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE MOIXENT (MOIXENT) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  Buscar campana, campanar, població, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  © Campaners de Moixent (2015)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 28-03-2020
  Convertir a PDF