Continuen les tasques de desenrunament del campanar de Rosselló

El mossèn de la població, Vítor Espinosa ha demanat la implicació de les administracions local i superior a l’hora de fer un estudi per determinar les actuacions que s’han de fer al temple


Aquest dilluns continuen les tasques de desenrunament i consolidació del campanar de Rosselló que es va esfondrar divendres passat. Des de llavors han estat desenes les persones que s’han atansat a la població per veure de primera mà la destrossa.

El mossén de Rosselló, Víctor Espinosa, en declaracions a aquesta emissora, ha explicat que el que es va valorar sobretot en un primer moment és la inexistència de víctimes. Ara les tasques se centren en el desenrunament i assegurar l’edifici. Després serà el torn de prendre decisions. Espinosa ha demanat la implicació de les administracions local i superior a l’hora de fer un estudi per determinar les actuacions que s’han de fer al temple.

El mossén ha dit que encara no es pot fer cap previsió sobre el cost que suposaria una reconstrucció del temple però ja ha avançat que, d’entrada, sembla una inversió inviable per la parròquia i el bisbat. Mentre no se solucioni la problemàtica es podrà continuar l’activitat religiosa al poble als locals parroquials que hi ha al costat de l’església.

UA1 LLEIDA

uaiLleida (02-02-2016)

 • ROSSELLÓ: Campanes, campaners i tocs
 • Destruccions de campanars i campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  Buscar simple
  Buscar complet
  © uaiLleida (2016)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 04-08-2020
  Convertir a PDF