El Pi Santanyí presenta més de 200 firmes en contra de les antenes del campanar

El Pi, d’aquesta manera, demostra una vegada més que l’equip de Govern no es preocupa pel benestar dels santanyiners i santanyineres

José Roig i Cristina Coll, els regidors d’El Pi a Santanyí, han registrat 209 firmes perquè el Consistori municipal retiri les antenes de telefonia mòbil del campanar de l’Església. Els regidors han volgut deixar clar que “és hora que aquest equip de Govern es preocupi pel benestar dels ciutadans del nostre municipi i del patrimoni que ens envolta”. D’altra banda, Coll expressa que “no s’entén que s’hagi pogut fer aquesta instal·lació sense el coneixement de l’Ajuntament”.

Així mateix, El Pi demanarà que es deixi la Plaça Constitució lliure per a que veïns i visitants la puguin gaudir sense entrebancar-se amb taules i cadires. D’aquesta manera, Coll i Roig pretenen que “el municipi ha de ser pels santanyiners i santanyineres, no només per servir als interessos d’uns quants”, alhora que afegeixen que “s’ha d’acabar amb la política de 'jo comand i faig el que vull i com vull', hem de canviar la manera de fer les coses.

Cal recordar que el proper Plenari es celebrarà dins la segona setmana de juny, i encara no hi ha un calendari fixe de plenaris, cosa que ja va sol·licitar el grup municipal.

EL PI

el pi - proposta x les illes balears (28-05-2016)

 • Parròquia de Sant Andreu - SANTANYÍ: Campanes, campaners i tocs
 • SANTANYÍ: Campanes, campaners i tocs
 • Soroll i denúncies: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © el pi - proposta x les illes balears (2016)
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 07-12-2023
  Convertir a PDF

  Connectats: 18 Visitants: 18 Usuaris: 0