Visita del CRIS "Sant Pau" a la torre del Micalet

Visita del Centre d'atenció a persones adultes amb malestars psíquics CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València) - Autor: CRIS SANT PAU
Visita del Centre d'atenció a persones adultes amb malestars psíquics CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València) - Autor: CRIS SANT PAU

El dia 27 de desembre es va realitzar la visita guiada al Campanar de la Catedral de València, i a la Sala de Campanes, de persones que formen part del Centre d'atenció a persones adultes amb malestars psíquics CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València). La visita fou autoritzada pel Capítol de la Catedral de València, i és la primera visita pública que es realitza després de la caiguda del Jaume en Nadal del 2014 i posterior restauració d'eixa i de les altres campanes en 2015 i 2016.

L'activitat estava emmarcada en la programació especial de Nadal del Centre, pretenent oferir als usuaris el poder conéixer de primera mà el patrimoni cultural de la nostra societat. Els participants van poder assistir no sols a la visita guiada a les distintes sales del Campanar, habitualment tancades al públic, sinó també al Repic de mig dia, realitzat amb motiu de les Quaranta Hores de Cap d'Any, que es vénen celebrant en la Catedral de València des de fa segles.

Com és habitual en aquestes visites, els participants van quedar molt impactats per trobar-se en presència directa d'un patrimoni sonor, immaterial i material tan potent com els tocs de campanes de la Catedral de València.

Els grup estava format per 25 persones acollides al CRIS així com alguns educadors i familiars.

CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA

(27-12-2016)

 • Catedral de Santa Maria - VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA (VALÈNCIA) : Tocs i altres activitats
 • Visites als campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 24-10-2021
  Convertir a PDF