Oferta de concert

Estimades / us Senyores / es,

Em poso en contacte amb vostès per oferir-los una activitat cultural senzilla, innovadora i econòmica per a aquest estiu que pot completarles la programació d'una vesprada estival.

Es tracta de la interpretació, des del campanar de l'església de la seua localitat, d'un recital de tocs tradicionals de campanes propis dels territoris de l'Antiga Corona Aragonesa (Catalunya, Regne de València i Aragó). Tocs a festa, trucades a missa, a consell ciutadà, tocs a difunt, a mort del rei, a mort del Papa, a sometent, a incendi, tocs a l'alba, tocs processionals ... un ampli catàleg de tocs que constitueixen una part fonamental i certament oblidada del nostre patrimoni històric i cultural.

El recital, que s'escolta des de qualsevol racó de la localitat, té una durada d'uns 60 minuts i el preu del mateix és de 160 € (exempts d'iva).

L'única necessitat logística és l'accés a la torre ja que jo mateix va aportar el material necessari per al toc a mà de les campanes (cordes, ganxos, ...). Aquest recital s'ha ofert ja, amb gran èxit, en diferents llocs de les províncies de València i Castelló.

Si necessiten algun tipus de referència sobre mi i la meua relació amb les campanes, puc remetre'ls el meu currículum vitae com a professional de la música així com dels més de deu anys que dedico a la concepció, composició i interpretació de concerts de campanes de diversos formats.

Quedo a l'espera de la seua resposta ia la seua disposició per a resoldre qualsevol tipus de dubte que tinguessin a bé plantejar. Reben una molt cordial salutació.

Manuel M. Hervás Lino

Compositor-Director de Orquestra- Campaner

hervas-lino@hotmail.com

tlf. 656250743

HERVÁS, Lino

(24-06-2016)

 • HERVÁS LINO, MANUEL (SEGORBE) : Tocs i altres activitats
 • Concerts de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 28-09-2022
  Convertir a PDF