Obres al campanar de l’església d’Ares del Maestrat

El campanar de l’Església d’Ares del Maestrat està comptant amb una important rehabilitació actualment, ja que es trobava en una situació de perillositat al comptar amb pedres soltes a la part alta del mateix. Una actuació que estan afrontant el Bisbat de Sogorb-Castelló i la Diputació Provincial i amb la que es pretén consolidar totalment la part que presenta problemes.

Des de la Parròquia d’Ares s’anuncia que en un futur s’espera poder seguir amb diferents obres interior a l’Església de l’Assumpció. «Amb aquestes actuacions volem que l’Església quede millor per als veïns i visitants de la parròquia i, també donar-li valor a aquest patrimoni. El que necessitem és fer primer una actuació al campanar i després volem treballar a l’interior», apunta Salvador Prades, rector Parròquia Ares del Maestrat.

Espectaculars són les dimensions del temple parroquial d’Ares del Maestrat amb una gran altura, amplada i llargària. Sense cap dubte, crida l’atenció d’aquelles persones que no coneixen aquesta església. La voluntat de la Parròquia d’Ares del Maestrat és que una vegada s’acaben els actuals treballs al Campanar, s’inicien les obres dins de l’Església en la segona fase de rehabilitació de les seues parets laterals. També s’apunta que quedaria per davant una tercera fase en la rehabilitació del temple.

Importants treballs els que s’estan realitzant en aquest important element cultural i patrimonial del municipi d’Ares del Maestrat com és l’Església de l’Assumpció, situada en un lloc estratègic i privilegiat dins del casc urbà de la població.

COMARQUES DEL NORD

comarquesnord.cat (05-12-2017)

 • ARES DEL MAESTRAT: Campanes, campaners i tocs
 • Restauració de campanars: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © comarquesnord.cat (2017)
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 30-11-2020
  Convertir a PDF