Vídeo HD 1029

VídeosPer a baixar el vídeo
Autors de la documentació TÀRREGA TELEVISIÓ
Títol Els treballs del campanar de Santa Maria de l’Alba se centren en la impermeabilització i restauració
Data 17-08-2016
Duració 01:59
Classe restauración
Notes L’església Parroquial de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega se sotmet aquests dies a les obres de rehabilitació del seu campanar. El Bisbat de Solsona, titular del temple, impulsa els treballs conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Parròquia i l’ajuntament. L’actuació se centra en la impermeabilització i reparació de la coberta del campanar, de planta octogonal i també es col·locaran malles a les obertures de les campanes per evitar que els coloms hi entrin i produeixin desperfectes. Uns treballs de manteniment que són els que permet el pressupost.

La restauració del cimbori tindria un cost aproximat de 100.000 euros. La present actuació té un pressupost de 19.800 euros sufragats pel Bisbat, els feligresos de la parròquia i la subvenció de la Generalitat que serà tramitada pel consistori. Aquest és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat que ben aviat està previst que sigui declarat Bé Cultural d’Interès Nacional en la categoria de monument històric.

A l’espera de noves restauracions l’església parroquial de Santa Maria de l’Alba, que data del 1672, continua sent un valor destacat del barroc classicista al territori.
http://www.tarrega.tv
Vídeo normal
 • TÀRREGA: Campanes, campaners i tocs
 • Restauració de campanars
 • Vídeos
 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 28-11-2020
  Convertir a PDF