Sonor 509

Per a baixar la gravació
Títol La sala d'actes de la Parròquia acollirà aquest dissabte la cloenda de la commemoració dels 250
Autors de la documentació RÀDIO CUBELLES
Data 16-12-2015
Duració 10:16
Classe Entrevista
Notes La programació conté repicades i demostració de tocs pels campaners, conferències, presentacions de llibres i dinar de germanor, entre d'altres
La sala d’actes de la Parròquia acollirà aquest dissabte diversos actes programat com a cloenda de la commemoració dels 250 anys del campanar. La programació arrencarà a les 10.30h. amb una repicada de benvinguda per la colla de campaners de Cubelles i demostració de tocs pels campaners de les colles participants. I tot seguit s’iniciarà la II Jornada Oberta de l'Associació Tocs i Campanes (TiC), amb una presentació de les colles de campaners de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, a la qual pertany Cubelles, i una conferència de Valentí Tena, monjo de Montserrat. La jornada del matí es tancarà amb un dinar de germanor, on hi haurà una sobretaula amb la presentació del llibre "Entre el seny i la rauxa. Campanars i campaners al Pallars Sobirà", de Delfí Dalmau, Xavier Orriols i Francesca Roig.
Pel que fa a la programació de la tarda arrencarà a les 16.15h. amb la projecció d’un audiovisual sobre les campanes a càrrec de Carles Lorenzo, soci fundador del TiC. Tot seguit hi haurà una xerrada sobre el treball "250 anys del campanar de Cubelles (1765-2015)", a càrrec dels seus autors Joan Vidal, Llum Villanueva i Antoni Pineda, amb la participació dels campaners de Cubelles Ramon Gómez, Josep Maria Borrell i Josep Maria Granell. I cap a les 17.15 h., es farà el reconeixement de l'associació a la tasca d'un campaner de la Diòcesi. Seguidament, tindrà lloc la cloenda dels actes que anirà a càrrec de Ramon Gómez, campaner de Cubelles; Joan Vidal, president del GEC Amics del Castell; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles, i Mn. Josep Maria Gómez, president del TiC.
Entrevista a Joan Vidal, president dels Amics del Castell
 • CUBELLES: Campanes, campaners i tocs
 • TOCS I CAMPANES (SANT CLIMENT DE LLOBREGAT) : Tocs i altres activitats
 • Aplecs, concursos, mostres de campaners: Bibliografia
 • Gravacions de tocs
 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 08-03-2021
  Convertir a PDF