Vodafone manté el silenci per la instal·lació de les antenes al campanar de Sant Esteve

L'empresa de telefonia mòbil Vodafone continua sense donar senyals per resoldre la situació generada al municipi després que la companyia procedís a instal·lar antenes de telefonia mòbil a l'interior del campanar de l'església de Sant Esteve sense els corresponents permisos municipals.

Segons l'alcalde del municipi, Salvador Cañellas, tot i que l'empresa ha d'haver rebut aquesta setmana el requeriment per aturar les obres aquesta setmana, Vodafone encara no s'ha posat en conctacte amb l'Ajuntament per arribar a una solució pactada. El Consistori ha aconseguit, per la seva banda, que els operaris aturessin les obres per a la seva instal·lació, després de ser avisats per l'Ajuntament de la il·legalitat de la situació. Cañellas assegura que el Bisbat, que hauria autoritzat la instal·lació de les antenes a l'interior del campanar, tampoc ha mantingut cap conversa amb els representants municipals. L'Ajuntament es troba, en aquests moments, en una situació d'impàs, a l'espera que les parts implicades vulguin negociar una sortida d'aquesta situació en via morta.

L'Ajuntament va fer aturar la setmana passada les obres que s'estaven desenvolupant al campanar de l'església de Sant Esteve després de comprovar que aquestes responien a la iniciativa privada de la companyia Vodafone per a situar antenes de telefonia mòbil a l'interior del campanar, malmetent, amb els conductes utilitzats, la façana del monument. Els veïns també es van veure sorpresos per la notícia ja que molts consideraven que els treballs que s'estaven portant a terme al campanar tenien per objectiu tancar les juntures de la finestra per evitar l'entrada dels coloms a l'interior del recinte eclesiàstic.

L'ACTUALITAT DEL BAIX MONSENY
L'Actualitat del Baix Montseny (29-07-2008)
 • Parròquia de Sant Esteve - SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA: Campanes, campaners i tocs
 • SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: Bibliografia
 • Destruccions de campanars i campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © L'Actualitat del Baix Montseny (2008)
  © Campaners de la Catedral de València (2023)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 29-11-2023
  Convertir a PDF

  Connectats: 25 Visitants: 25 Usuaris: 0