Un diÓleg de campanes obrirÓ el Festival Gong


Els propers dies 23 i 24 de juliol se celebrarÓ una nova ediciˇ del Festival Gong, una mostra de noves sonoritats musicals que tÚ lloc cada any a les coves del Salnitre de Collbatˇ. Enguany l'acte d'obertura serÓ una audiciˇ de biles, campanes russes fetes amb aliatges peculiars de metalls nobles que emeten vibracions d'efectes positius per al cos i la ment. El concert el farÓ el m˙sic Mark Pulido el dissabte 23 a les 19.30 h des de l'aparcament de les coves, i es podrÓ seguir gratu´tament des del mirador del poble de Collbatˇ. Les campanes russes seran contestades per les campanes de l'esglÚsia de Sant Corneli, que tocarÓ el campaner catalÓ Pere GinÚ.

El mateix dissabte, a les 21.00 h, la sala gran de les coves acollirÓ un concert de Luis Paniagua, que interpretarÓ peces del seu projecte de m˙sica espiritual Mediter Ra Neo amb la lira mitol˛gica, un instrument cronstru´t amb closcda de tortuga, banyes, pell i set cordes de budell, segons la descripciˇ mitol˛gica. El diumenge 24, a les 21.00 h, s'hi podrÓ escoltar el grup Hirundo Maris, format per Arianna Savall (filla del famˇs m˙sic Jordi Savall), Petter U. Johansen i Miquel └ngel Cordero. Amb l'arpa, el contrabaix i altres instruments, Hirundo Maris interpreta temes de m˙sica antiga, mediterrÓnia i n˛rdica i d'altres de creaciˇ pr˛pia.

El Festival Gong es complementa al final de cada concert amb sessions a l'aire lliure a l'aparcament de les coves, on Mark Pulido farÓ petits concerts amb les campanes russes i els assistents podran sopar amb productes de cÓtering. Els concerts a les coves tenen un preu de 25 euros, que inclou la sessiˇ posterior a la Terrassa del Gong.

COLLBATË

collbatˇ (12-07-2011)

 • COLLBATË: Campanes, campaners i tocs
 • Concerts de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VAL╚NCIA
  Campaners de la Catedral de ValŔncia
  Buscar campana, campanar, poblaciˇ, fonedor, epigrafia, any fosa, autor, article
  ę collbatˇ (2011)
  ę Campaners de la Catedral de ValŔncia (2020)
  campaners@hotmail.com
  : 02-04-2020
  Convertir a PDF