Un diàleg de campanes obrirà el Festival Gong


Els propers dies 23 i 24 de juliol se celebrarà una nova edició del Festival Gong, una mostra de noves sonoritats musicals que té lloc cada any a les coves del Salnitre de Collbató. Enguany l'acte d'obertura serà una audició de biles, campanes russes fetes amb aliatges peculiars de metalls nobles que emeten vibracions d'efectes positius per al cos i la ment. El concert el farà el músic Mark Pulido el dissabte 23 a les 19.30 h des de l'aparcament de les coves, i es podrà seguir gratuïtament des del mirador del poble de Collbató. Les campanes russes seran contestades per les campanes de l'església de Sant Corneli, que tocarà el campaner català Pere Giné.

El mateix dissabte, a les 21.00 h, la sala gran de les coves acollirà un concert de Luis Paniagua, que interpretarà peces del seu projecte de música espiritual Mediter Ra Neo amb la lira mitològica, un instrument cronstruït amb closcda de tortuga, banyes, pell i set cordes de budell, segons la descripció mitològica. El diumenge 24, a les 21.00 h, s'hi podrà escoltar el grup Hirundo Maris, format per Arianna Savall (filla del famós músic Jordi Savall), Petter U. Johansen i Miquel Àngel Cordero. Amb l'arpa, el contrabaix i altres instruments, Hirundo Maris interpreta temes de música antiga, mediterrània i nòrdica i d'altres de creació pròpia.

El Festival Gong es complementa al final de cada concert amb sessions a l'aire lliure a l'aparcament de les coves, on Mark Pulido farà petits concerts amb les campanes russes i els assistents podran sopar amb productes de càtering. Els concerts a les coves tenen un preu de 25 euros, que inclou la sessió posterior a la Terrassa del Gong.

COLLBATÓ

collbató (12-07-2011)

 • Parròquia de Sant Corneli - COLLBATÓ: Campanes, campaners i tocs
 • COLLBATÓ: Campanes, campaners i tocs
 • Concerts de campanes: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © collbató (2011)
  © Campaners de la Catedral de València (2022)
  campaners@hotmail.com
  : 18-01-2022
  Convertir a PDF