Vídeo normal 775

VídeoPer a baixar el vídeo
Autors de la documentació Canal 21 Ebre
Títol Poblenou recupera el campanar de l'església
Data 17-01-2014
Duració 02:24
Classe restauración
Notes El Poblenou del Delta ha enllestit la remodelació del campanar de l'església. Es tracta de la primera fase d'un projecte finançat entre l'Ajuntament d'Amposta, el Bisbat de Tortosa, i la Diputació de Tarragona que afecta no només al campanar sinó també a l'edifici de serveis auxiliars annex a l'església. En concret, la primera fase ha costat un total de 140.000 euros, dels quals 60.000 han estat aportat per la Diputació, 50.000 per part de l'Ajuntament i 30.000 per part del Bisbat. L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ha destacat la importància de l'actuació que ha permès recuperar el monument més emblemàtic de Poblenou.

Ferré ha destacat les espectaculars vistes que es poden veure des del campanar situat al bell mig del Delta. En aquest sentit, l'alcalde d'Amposta ha avançat la voluntat de programar visites guiades al campanar i que aquest es pugui utilitzar com a mirador.

Per la seva part, l'alcaldessa pedania de Poblenou del Delta, Encarna Ferré, ha afirmat que l'actuació realitzada al poble era una reivindicació dels veïns.

La segona fase de l'actuació contempla la remodelació de l'església i la sacristia, mentre que la tercera fase abordarà la casa rectoral i la urbanització exterior. En total el projecte costarà 370.000 euros.
Vídeo HD
 • AMPOSTA: Campanes, campaners i tocs
 • Restauració de campanars
 • Vídeo
 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Campaners de la Catedral de València (2021)
  campaners@hotmail.com
  : 20-06-2021
  Convertir a PDF