La parròquia Sant Josemaria Escrivá instal·la lones en el seu campanar amb passatges bíblics per anunciar l'Any de la Fe

La parròquia Sant Josemaria Escrivá de València ha instal·lat en la seua torre campanar tres lones de 15 metres cadascuna amb representacions i passatges bíblics per a anunciar l'Any de la Fe, convocat pel Papa Benet XVI fins a novembre de 2013, segons ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

Les lones estan integrades en els laterals de la torre "i en la seua part més alta", pretenen donar a conèixer la celebració d'enguany "especial, a tots, però especialment a aquells que no s'acosten a l'església", segons ha indicat el rector, Jorge Molinero.

Un dels tapissos de tela representa a l'Esperit Sant i conté el passatge de Sant Marcos 9, 24 'Senyor crec, però ajuda'm a creure'. Alhora, en una altra de les lones apareix representat una icona del Senyor i la cita de Juan 1, 39 'Veniu i veureu' i, en la tercera figura una imatge de la Verge amb la frase 'Fe: llum, seguretat, calor'.

La iniciativa de la parròquia de Sant Josemaria Escrivá pretén secundar la convocatòria del papa per a enguany en la qual assenyalava la importància del "testimoni de la fe" de la mateixa manera que ha realitzat la Catedral de València, que també ha instal·lat, amb motiu de l'Any de la Fe, grans tapissos de lona amb reproduccions d'alguns dels sants i beats més rellevants per a la història de la diòcesi de València.

EUROPA PRESS

Europa Press (26-11-2012)

 • Parròquia de Sant Josemaria Escrivà - VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • VALÈNCIA: Campanes, campaners i tocs
 • Campanars: usos visuals i simbòlics: Bibliografia

   

 • Tornar cap enrere
 • Menu inicial CAMPANERS DE LA CATEDRAL DE VALÈNCIA
  Campaners de la Catedral de València
  © Europa Press (2012)
  © Campaners de la Catedral de València (2024)
  campaners@hotmail.com
  Actualització: 23-07-2024
  Convertir a PDF

  Connectats: 27 Visitants: 27 Usuaris: 0